Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Det danske vejr kan være hårdt ved din bolig. Særligt taget er udsat for det danske vejr, og det kræver derfor løbende vedligeholdelse. Hos Broe Tømrer & Snedker har vi mere end 10 års erfaring med tagrenovering, lægning af nyt tag og andre former for tagarbejde, som vi udfører på alle typer huse.

Vi hjælper både private boligejere og forskellige former for erhverv i Broby, Ringe, Faaborg og omegn med at vedligeholde og renovere deres tag. Skal vi også hjælpe dig?

Vores tagrenovering holder!

Uanset om det er skorstenen, kvistene eller selve taget, der trænger til en kærlig hånd, stiller vi gerne vores dygtige håndværkere til rådighed. Vi udfører både små såvel som store opgaver i forbindelse med en tagreparation, og du er altid garanteret et holdbart resultat.

Hvad koster et nyt tag?

Skal du have lagt et nyt tag på din bolig eller din erhvervsbygning, er du formentlig meget interesseret i at vide, hvor meget det kommer til at koste dig.

Vores priser på lægning af nyt tag afhænger dog af, hvor stort et tag der er tale om, og hvilken type tagdækning du ønsker. Vi stiller dog gerne vores mangeårige erfaring til rådighed, når du skal vælge ny tagdækning, så du med vores grundige rådgivning kan få et resultat, der passer godt til resten af bygningen.​

På baggrund af dine ønsker og behov udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på lige netop det tag, du skal have lagt.

Kontakt os for taglægning eller renovering af tag

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for vores rådgivning omkring din tagopgave, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en tagrenovering eller en ny taglægning.

Du skal bare ringe til os på telefon 31 40 81 96 eller skrive til vores e-mail mb@ohvvs.dk.​

kontaktinfo

Broe Tømrer & Snedker

- En del af Ole Hemmingsen's VVS ApS 

CVR: 10776597

Gørtlervej 1A, 5750 Ringe

​​

Telefon: 31 40 81 96

E-mail: mb@ohvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt