​Opsætning af hegn af træ eller komposit

Skal du have hjælp til opsætning af hegn? Hos Broe Tømrer & Snedker på Fyn laver vi alle former for hegn, herunder hegn af blandt andet træ og komposit. Vi tilbyder både standardhegn og specialfremstillede hegn.

Laver alt fra plankeværk til læhegn og skelhegn

Vi har stor erfaring med opsætning af hegn i alle størrelser og former. Det kan være hegn, som skærmer mod nysgerrige blikke, men det kan også bare være et hegn, som skal holde hunden inde - eller andre folks hunde ude. Du kan desuden vælge et pyntehegn, et læhegn eller et skelhegn.

Der er mange muligheder lige fra et traditionelt plankeværk til lamelhegn. Du kan vælge et træhegn, men det bliver mere og mere populært med hegn af komposit. Det er vedligeholdelsesfrit, fordi det består af træ, plastik og bindemiddel. 

Samtidig holder det sig pænt i længere tid end træ.​

Vi hjælper med inspiration, råd og vejledning, så du vælger det rette materialer og den rette type. Vi går naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Derfor kan du se frem til et hegn, som du vil glæde dig over i mange år.

Kontakt os for at få et tilbud på opsætning af hegn

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, og vi kommer gerne ud for at kigge og få en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn.

Du kan ringe på telefon 31 40 81 96 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail mb@ohvvs.dk.​

kontaktinfo

Broe Tømrer & Snedker

- En del af Ole Hemmingsen's VVS ApS 

CVR: 10776597

Gørtlervej 1A, 5750 Ringe

​​

Telefon: 31 40 81 96

E-mail: mb@ohvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt