Tilbygning, ombygning og renovering af hus udføres med stor erfaring

Drømmer du om mere plads i din bolig, eller kunne du tænke dig at få ombygget eller moderniseret din bolig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Broe Tømrer & Snedker giver vi nyt liv til gamle bygninger. Vi har mere end 10 års erfaring med bl.a. tilbygning, ombygning og renovering af hus, som vi udfører for private og erhverv i bl.a. Broby, Faaborg, Ringe og andre omkringliggende områder.

Vi står f.eks. for renovering og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer og i ejendomme. Fremstår lejligheden mørk og slidt, har boligforeningen som regel en vedligeholdelseskonto, som kan betale for nye, friske farver.

Derfor skal du vælge os

Vi er en erfaren virksomhed, som selv har bygget mange huse, og vi har dermed den rette ekspertise og den nødvendige erfaring til at kunne sikre, at din boligdrøm kan blive opfyldt, uanset om der er tale om en tilbygning eller en større eller mindre husrenovering.

Vi kan udføre selv de mest komplicerede og omfattende opgaver i forbindelse med renovering af hus, og vi løser altid vores opgaver i tæt samarbejde med vores kunder, så det færdige resultat bliver smukt og helt efter kundens ønsker.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger bl.a. af, om der er tale om en mindre renovering eller en totalrenovering af hus.​

Derudover afhænger den endelige pris også af, om du i samme omgang kunne tænke dig at få bygget en tilbygning eller at få ombygget dele af huset, så det kan leve op til dine indretningsmæssige behov, samt om du ønsker en billig eller en mere eksklusiv renovering.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din boligdrøm

Kunne du tænke dig at få udarbejdet en konkret pris på det, der skal til for at gøre din bolig til din drømmebolig, eller har du nogle spørgsmål om processen, så hører vi meget gerne fra dig enten på telefon 31 40 81 96 eller e-mail mb@ohvvs.dk.​

kontaktinfo

Broe Tømrer & Snedker

- En del af Ole Hemmingsen's VVS ApS 

CVR: 10776597

Gørtlervej 1A, 5750 Ringe

​​

Telefon: 31 40 81 96

E-mail: mb@ohvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt