Nybyggeri- eller renovering af hus hvor vi tager os af jeres totalentreprise

Drømmer I om at få bygget et helt nyt hus, der er skræddersyet til jeres ønsker og behov? Så er I kommet til det rette firma. Broe Tømrer & Snedker er nemlig en af landets førende virksomheder inden for byggeri af træhuse.

Vi bygger husene helt efter jeres ønsker – helt ned til mindste detalje, og vi bygger naturligvis i totalentreprise. Vi bygger bl.a. i Broby, Faaborg, Ringe og andre omkringliggende områder.

Hvorfor vælge et træhus?

Der er mange fordele ved at få bygget et nyt træhus. Træhuse er gode, sunde boliger, der er bygget efter bæredygtige principper. Et træhus sikrer et rigtigt godt indeklima, og det har en optimal isoleringsevne. Det er der heldigvis mange, der har opdaget i Danmark i løbet af de seneste år, hvor helårshuse i træ har fået en renæssance.

Vi varetager jeres totalentreprise

Vi ved, at byggeri handler om tillid. Derfor lægger vi også stor vægt på at udføre vores arbejde i højeste kvalitet, og vi sørger for en god kommunikation gennem hele byggeprocessen. Vi varetager jeres entreprise, så I blot skal forholde jer til én kontaktperson. 

Som tømrer og snedker kan vi f.eks. ikke selv etablere badeværelse, så i stedet for sørger vi for at involvere alle andre relevante faggrupper, så I får et samlet resultat, der lever op til jeres drømme.

Vi samarbejder bl.a. med en erfaren og dygtig tegnestue, og vi står derfor også klar til at rådgive jer professionelt fra start til slut.​

Kontakt os og kom et skridt tættere på drømmehuset

Ønsker I at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, er I altid meget velkomne til at kontakte os, så vi kan snakke om jeres ønsker og behov for det nye hus. Vi kan varetage alle former for nybyggeri i hovedentreprise, så vi kan helt sikkert også løfte jeres opgave.

Kom et skridt tættere på drømmehuset allerede i dag ved at ringe til os på telefon 31 40 81 96 eller ved at skrive til vores e-mail mb@ohvvs.dk.​

Lone Frost Mølgaard

November 2018

Drømmehus

Vi har bygget helt nyt hus med integreret garage. Broe Tømrer og Snedker har lavet et super flot stykke arbejde med udhæng, troltekt-lofter, inddækning og mm. De er meget omhyggelige, og alle detaljer er vigtige, så finish er helt perfekt. De arbejder konstruktivt og målrettet - og er samtidigt gode til at komme med ideer og råd, så vi har fået vores drømmehjem.

Herfra den varmeste anbefaling - vi vil til enhver tid vælge dem igen. 👍

kontaktinfo

Broe Tømrer & Snedker

- En del af Ole Hemmingsen's VVS ApS 

CVR: 10776597

Gørtlervej 1A, 5750 Ringe

​​

Telefon: 31 40 81 96

E-mail: mb@ohvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt