​Træterrasse i alle størrelser og træsorter

Overvejer du at få en ny træterrasse eller at udskifte den gamle? Hos Broe Tømrer & Snedker på Fyn er vi specialister i træ og tømrerarbejde. Vi laver alle former for træterrasser i alle størrelser, og vi arbejder med alle træsorter.

Et væld af muligheder med en ny træterrasse

Der er et væld af muligheder, når du skal have en ny træterrasse. Skal der kun være et terrassegulv, eller skal der også være hegn eller læhegn. Vi kan også lægge et tag eller blot et halvtag på den. Eller du kan kombinere terrassen med for eksempel en udestue eller en vinterhave.

Vores priser for en almindelig træterrasse ligger mellem omkring 1.100-1200 kroner pr. kvadratmeter. Det afhænger naturligvis af træsorten samt en række andre faktorer.​

Vi kommer gerne med inspiration, ligesom vi tilbyder råd og vejledning, så du træffer det rette valg. Vi går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk eller vores service. Derfor kan du forvente en terrasse, som du bliver glad for i mange år.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på en terrasse

Vi kommer meget gerne ud for at kigge og få en snak om dine ønsker og behov. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud på træterrassen.

Du kan ringe til os på telefon 31 40 81 96 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail mb@ohvvs.dk.​​

kontaktinfo

Broe Tømrer & Snedker

- En del af Ole Hemmingsen's VVS ApS 

CVR: 10776597

Gørtlervej 1A, 5750 Ringe

​​

Telefon: 31 40 81 96

E-mail: mb@ohvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt