udskiftning af vinduer og døre og montering af vinduer og døre

Er husets døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en renovering? Hos Broe Tømrer & Snedker tilbyder vi flere forskellige løsninger. Vi tilbyder bl.a. renovering og udskiftning af vinduer for vores kunder i Broby, Ringe, Faaborg og omegn.

Vi sikrer dig et flot og holdbart resultat

Kan dine døre eller vinduer nøjes med at blive renoveret, kan vi bl.a. foretage en udskiftning af følgende:

  • Termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister
  • Beslag
  • Partielt nedbrudt træ

Hvis der i stedet for er behov for en udskiftning af vinduer og døre, kan vi tilbyde både levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter, så du får nye vinduer og døre i højeste kvalitet.​ Uanset hvad dit behov er, kan vi klare opgaven, så du får et flot og holdbart resultat.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger af en række forskellige faktorer, herunder f.eks. hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilken størrelse vinduerne har, og om der er tale om nye vinduer efter mål. Vi udarbejder dog gerne en konkret pris på lige netop din opgave, når vi kender til dine ønsker og dit behov.

Husk at du kan benytte dig af håndværkerfradraget ved udskiftning af vinduer.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning omkring de forskellige vinduestyper, eller kunne du tænke dig at få foretaget en uforpligtende besigtigelse af dine vinduer og døres stand, skal du endelig kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på den løsning, der dækker dine behov og ønsker, og som samtidig matcher dit budget.

Ring og hør mere på telefon 31 40 81 96 eller skriv til vores e-mail mb@ohvvs.dk.​

kontaktinfo

Broe Tømrer & Snedker

- En del af Ole Hemmingsen's VVS ApS 

CVR: 10776597

Gørtlervej 1A, 5750 Ringe

​​

Telefon: 31 40 81 96

E-mail: mb@ohvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt